NCBS 2017 – Bedankt!

LOBS organiseert het National Congres Biology Students

Op acht december 2017 reisden meer dan 150 geïnteresseerden in de biologie af naar Burger’s Zoo in Arnhem om daar de derde editie National Congres BiologyStudents, georganiseerd door de Landelijke Overleg BiologieStudenten, bij te wonen. Ondanks het gure weer zijn wij erg content met het eindresultaat en de sneeuw. Een geslaagde dag vol nieuwe inzichten en contacten.

Wij van het LOBS zijn erg dankbaar voor deze fantastische, maar vooral interessante dag. Ook dit jaar lag het niveau hoog en presenteerden drie bachel0r- en drie masterstudenten hun scripties. Emma van Grinsven (BSc) en Mariska Simpson (MSc) gingen met de felbegeerde Darwin aan de haal. Daarnaast gaven prof. dr. Irene Pepperberg en drs. Jan Hooimeijer interessante lezingen over de cognitie van papegaaien.

Wij eerste instantie alle deelnemers en gasten die naar Arnhem zijn gereisd om aanwezig te zijn op deze dag. Daarnaast bedanken wij natuurlijk Burger’s Zoo, het Nederlands Instituut voor de Biologie en de universiteiten die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de volgende editie weer gestart. Dus houd de mediakanalen van het LOBS in de gaten voor meer informatie en wie weet presenteer jij aankomende editie je scriptie!

Nogmaals willen wij eenieder bedanken voor deze fijne dag.

Tot de volgende keer,

Roan van Scheppingen

Voorzitter LOBS 2017|2018