Masterdag 2016!

Op vrijdag 15 januari 2016 is het weer zo ver! Dan vindt de Landelijke masterdag Bio-wetenschappen 2016 plaats, georganiseerd door het Landelijk Overleg Biologiestudenten (LOBS) in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Biologie (NIBI) en de verschillende universiteiten.

Het betreft een informatiemarkt van 15.00u tot 18.00u in het Marinus Ruppertgebouw op de uithof te Utrecht. Masteropleidingen uit het hele land zullen zich hier presenteren en daarnaast zullen er arbeidsmarkt-georiënteerde lezingen en workshops worden verzorgd.

Om tot een zo goed mogelijke masterkeuze te komen is het verstandig je tijdig te oriënteren, we raden daarom ook tweedejaars studenten aan te komen kijken.

Deelname aan de landelijke masterdag is geheel gratis!
Meld je aan via www.lobs.eu/masterdag2016/

Posted in Events